Levering & Verzendkosten webshop


Verzendkosten

Vanaf een besteding van €50,- berekenen wij geen verzendkosten, voor bestellingen onder de €50,- betaald u binnen Nederland €4,99 ongeacht de grote van het pakket. Wij verzenden uitsluitend met track en trace via PostNl of DHL

  • Voor verzending naar België, Luxemburg of Duitsland vragen we €6,99.
  • Overige landen binnen Europa €12,99
  • Alles buiten Europa €21,99

Kortingscodes

Kortingscode's zijn niet geldig bij opruiming en lopende acties

Verzending

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling of akkoord op uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw betaling binnen hebben en wanneer uw bestelling verzonden wordt.

Uw order versturen wij zo spoedig mogelijk, binnen 2 werkdagen.

Mocht het desondanks voorkomen dat een artikel in de gewenste maat en kleur niet op voorraad is, dan zullen wij u terstond informeren over de levertermijn, en desgevraagd direct de betaling voor de (tijdelijk) niet leverbare artikelen restitueren.

Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Deze levert (meestal) de volgende werkdag in Nederland. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging of fouten van de verzendende partij.

Prijzen

De prijzen op deze website worden vermeld in euro's en zijn inclusief btw. Vermelde prijzen zijn onder voorbehoud. Jambelle Hoogeveen is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site, in nieuwsbrieven of in andere communicatie-uitingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.